ما با امام خود، پیمانِ خون بستیم..
ما آمریکا را زیر پا می گذاریم(امام خمینی(ره))
دگرایی تا کجا؟ / تب تندی که سرد نمی شود

گستردگی ارتباطات و شبکه های ماهواره ای و مصرفی شدن جامعه باعث شده بستر سازی و زمینه سازی لازم برای شیوع مدهای عجیب و غریب میان جوانان فراهم شود.
اساسا تنوع طلبی از روحیاتی است که کم و بیش در تمامی انسان ها وجود دارد،زیبایی دوستی نیز از دیگر غرایز انسان ها است که همواره نسبت به آن واکنش مثبت نشان می دهد.
اما سئوال اینجاست در طی چه فرآیندی برخی جوانان به مدهایی گرایش پیدا می کنند که نه از باب سلیقه شخصی بلکه نگاه عمومی جامعه حکایت از نازیبایی آن دارد و از سوی دیگر برخلاف ارزش ها،فرهنگ،سنت و عرف حاکم بر جامعه نیز به شمار می رود.
چه می شود که لباس پاره،زنجیر بلند آویزان شده از آن،ریش های عجیب و غریب،موهای آنچنانی و...مد می شود و در مدت کوتاهی،اگر نگوییم اکثریت اما به هر حال تعداد قابل توجهی از جوانان را به خود جذب می کند.
برخی از کارشناسان امور اجتماعی و جامعه شناسان معتقدند یکی از دلایل گرایش به چنین مدل هایی حس تجدید نظر خواهی و تلاش برای نو کرد ظواهر است.
ادامه مطلب
عکس های جالب و تاریخی


برچسبها: عکس جالب مهم دیدنی
ادامه مطلب
برای سلامتی شیخ زکزاکی صلوات
بازی با نامها اسم رمز تخریب و تحریف امام(ره)
کشتار بی رحمانه مسلمانان در نیجریه
غرب نگران اندیشه ماست نه سانتریفیوژها
سعید جلیلی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در همایش گذر از علوم انسانی غربی به علوم انسانی اسلامی صبح امروز سه شنبه در دانشگاه تهران برگزار شد یکی از مهمترین دغدغه کسانی که در عرصه علوم فعالیت دارند را مفید و نافع بودن این علم دانست و اظهار داشت: ما در بسیاری از آموزههای دینی خود این موضوعات را داریم و از خداوند میخواهیم که به ما علم نافع عرضه کند.
سرکوب «شیعیان» در کشوری که "تروریستها" جولان میدهند!
آیت الله صدیقی: فتنهگران برای انتخابات آخوند میخرند
حلول ماه ربیع الاول
شیطان با این پنج نفر کاری ندارد!
برچسبها: شیطان , انسان , توکل به خدا , ذکر خدا , خدا
کشف مدرک جدیدی از همکاری ترکیه و عربستان با تروریستها در سوریه
برچسبها: کشف مدرک , همکاری ترکیه و عربستان , تروریست , سوریه ,

برچسبها: فرار ابوبکر بغدادی به سرتِ لیبی , داعش , سرکرده گروه تروریستی داعش ,
جملات آموزنده
جملات آموزنده
جملات زیبا
کبوتر حرم
کبوتر حرم
یا امام رضا(علیه السلام)
خود را کبوتر حرمت فرض می کنم
هرگز ندیده ام ز خودم خوش خیال تر
برچسبها: امام رضا شهادت کبوتر حرم
السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(علیه السلام)
یا ضامن آهو
یا ضامن آهو
یا علی بن موسی الرضا المرتضی
سلام خدا برتو و خاندان پاکت
سلام برتو آنگاه که زاده شدی
سلام برتو آنگاه که هادی امت بودی
سلام برتو آنگاه که شربت شهادت را از جام زهر مأمون نوشیدی
سلام بر تو که مزجع شریفت میعادگاه شیعیان و عاشقان است
و سلام بر تو که حجت اهل روی زمین و خفتگان در خاکی
برچسبها: حجت امام رضا شهید
نماز شب نشانه بهشتيان
كانوا قليلاً من اللّيل ما يهجعون و بالاسحار هم يستغفرون.
آنها (پرهيزكاران) كمي از شبها را ميخوابيدند و در سحرگاهان استغفار ميكردند.«ذاريات ، 17 و 18»
پاداش سحر خيزان و نيكوكاران
آيات بعد به توضيح چگونگي نيكوكار بودن آنها پرداخته، سه وصف را از ميان اوصاف آنها بيان ميكند.
نخست اين كه: آنها كمي از شبها را ميخوابيدند» «كانوا قليلاً من الليل ما يهجعون».
(يهجعون) از ماده (هجوع) به معني خواب شبانه است.
بعضي گفتهاند منظور اين است كه آنها اكثر شب را بيدار بودند و كمي از شب را ميخوابيدند، و به اصطلاح همواره شب زندهدار بودند.
برچسبها: نماز شب پاداش بهشت
ادامه مطلب
شرح شهادت امام رضا (ع)
شرح شهادت امام رضا (ع) در منابع اسلامي
در روايتي از اباصلت آمده است: «مأمون، امام رضا (ع) را فراخواند و آن حضرت را مجبور كرد از انگور بخورد. آن حضرت به واسطه آن انگور مسموم شد.»
درباره نحوه شهادت امام رضا (ع)، بيشتر عالمان شيعه و همچنين تعداد زيادي از علماي اهل سنت، قائل هستند كه آن حضرت مسموم و شهيد شده است. البته درباره عامل شهادت امام هشتم، اختلافنظرهايي وجود دارد؛ اما قول مشهور اين است كه آن حضرت، توسط «مأمون» خليفه عباسي مسموم و به شهادت رسيد.
برخي از علماي اهل سنت بر اين نظرند كه مأمون، امام رضا (ع) را مسموم نكرده است و براي اين گفته خود دلائلي هم ذكر ميكنند. از جمله آن دلائل اين است كه مأمون دختر خود را به همسري امام جواد (ع) درآورد. مأمون به برتري امام رضا (ع) در برابر علما استدلال ميكرد. بعد از درگذشت امام رضا (ع) مأمون بسيار ناراحت و غمگين بود و...
در ادامه خواهيم گفت كه به هيچ يك از دلائل در اين رابطه نميتوان استناد كرد.
برچسبها: امام رضا شهادت
ادامه مطلب
عوامل مؤثر برای داشتن بیان خوب و جذاب
1- تأثیر صدا
وقتی صحبت میکنید، صدای شما مهمترین ابزار شماست. خوشبختانه همان طور که نحوه نواختن یک آلت موسیقی را میشود آموخت، نحوه کاربرد صدا را هم میتوانید، یاد بگیرید. تا اقتدار و توان مجاب کنندگی خود را در گفت و گو افزایش دهید. برای این کار باید تمرین کرد. همان طور که خوانندگان برای افزایش کیفیت صدایشان هر روز چندین ساعت تمرین میکنند. شما هم اگر بخواهید صدایی مؤثر داشته باشید. باید سخن گفتن را تمرین کنید. صداهای قوی و بمتر، پرطنین و رساتر هستند. این صداها سرشار از انرژی و نیرو هستند. وقتی با قدرت و اعتماد به نفس سخن میگویید و طنین صدایتان فرد را تحت تأثیر قرار میدهد، انگار به موضوعی که از آن صحبت میکنید، تسلط کامل دارید. این امر باعث میشود که او حرف شما را باور کند و خیلی راحتتر از آنچه تصور میکنید، به پذیرش نظر شما مجاب شود. چیزی که شما برای مجاب کردن فزد نیاز دارید، قدرت القاء نظراتتان به اوست. صدای تأثیرگذار در تلقین عقاید و نظرات شما نقش مستقیم دارد.
و
2- کنترل صدا
3- ضرباهنگ صدا
برچسبها: تأثیر صداکنترل صداضرباهنگ صدا
ادامه مطلب
نقش فن بیان در ارتباط کلامی مؤثر
فن بیان؛ در حقیقت فنون و مهارتهایی است که شما با استفاده از تمام اجزای ارتباطی خود (نه فقط دهان و زبان) برای ارتباطات کلامی به کار میبرید.
فن بیان فقط و فقط محدود به افراد خاص نیست. بلکه مخصوص انسان است. هرکسی که خداوند به او توانایی تکلم را داده باشد، قادر است با بیان خود پیام مورد نظرش را به دیگران منتقل کند و صد البته هر چقدر این انتقال پیام هنرمندانهتر باشد، تأثیرگذارتر خواهد بود. شما در طول زندگی خود بارها و بارها نیاز پیدا کردهاید که صحبت تأثیرگذاری با دیگران(اعم از دوست، همسر، فرزند، همکار و..) داشته باشید و اگر فن بیان خوبی نداشته باشید و نتوانید خوب صحبت کنید، مطمئناً در انتقال پیام مورد نظرتان موفق نخواهید بود.
بنابراین برای موفقیت در بیان باید بتوانید اولاً یک صحبت مؤثر در ذهن خود طراحی کنید و سپس به توانایی دست بیابید که بتوانید آنچه در ذهن دارید را به خوبی به زبان بیاورید.
هرچند که درصدی از فن بیان ممکن است ارثی باشد. اما این یک توانایی غالباً اکتسابی است و هر فردی میتواند با تمرین و ممارست به بیانی تأثیرگذار دست یابد.
برچسبها: فن بیان ارتباط کلامی
ادامه مطلب
مجلس احکام مربوط به مدرک تحصیلی پرسنل ناجا را به ارتش و سپاه تسری داد
مجلس احکام مربوط به مدرک تحصیلی پرسنل ناجا را به ارتش و سپاه تسری داد
نمایندگان مجلس احکام موضوع مواد ۷۹ و ۸۳ قانون استخدام نیروی انتظامی به کارکنان ارتش و سپاه را تسری دادند.
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در ادامه جلسه علنی صبح امروز پارلمان لایحه تسری مواد 79 و 83 قانون استخدام نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران به کارکنان ارتش جمهوری اسلامی ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را مورد بررسی قرار دادند و تصویب کردند.
بهارستان نشینان پس از تصویب کلیات این لایحه، ماده واحده آن را مصوب کردند که طبق آن، احکام موضوع مواد 79 و 83 قانون استخدام نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران مصوب 20 اسفند سال 82 به کارکنان ارتش جمهوری اسلامی ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تسری مییابد.
بر اساس این مصوبه مجلس از این پس کارکنان ارتش و سپاه نیز از مزایای ناشی از گذراندن دورههای عالی آموزشی و تحصیلی برخوردار خواهند شد و سوابق تحصیلی جدید آنها در ارتقای جایگاه سازمانی تأثیر میگذارد.
وکلای ملت این لایحه را با 153 رأی موافق و 7 رأی مخالف و 5 رای ممتنع از مجموع 213 رأی به تصویب رساندند.
برچسبها: مواد ۷۹ و ۸۳ کارکنان ارتش و سپاهارشدیتلایحه تسری
گوشیهای هوشمند تهدیدی برای اطلاعات
واقعیت این است که گوشیهای هوشمند بهوسیله برنامههای کاربردی پرطرفداری که اشخاص بدون دریافت از منابع معتبر دانلود میکنند تهدیدی بزرگ برای اطلاعات شخصی آنها محسوب میشوند. درواقع با دانلود این نوع از برنامههای کاربردی، جاسوسهایی را به گوشی همراه خود فراخوانده اند که نسبت به اهداف آن بیاطلاعاند.
اهداف جاسوسی همیشه الزاماً سرقت اطلاعات شخصی افراد نیست، بهعنوانمثال میتوانیم به برنامههای جاسوسی اشاره کنیم که به دنبال دریافت اطلاعات غیر سطحی اشخاص هستند که میتوان این نوع از اطلاعات را محرمانه نامید.
اطلاعات محرمانه میتواند پیامکهای نوشتاری، تصاویر خصوصی، لیست شماره مخاطبان، مدتزمان مکالمه اشخاص، نوع جنسیت افراد، محل سکونت آنها و ... باشند.
نوعی دیگر از اطلاعات را میتوان اطلاعات سطحی نامید. این نوع از اطلاعات شامل مطالب مورد علاقه کاربران در جستجوهایشان در فضای اینترنت و سایر اطلاعات رفتاری آنهاست. طبیعت این نوع از جاسوسافزارها، دریافت اطلاعات بدون آگاهی و اجازه کاربر است.
با توجه به تمایل افراد برای استفاده از گوشیهای هوشمند به جای کامپیوترهای شخصی، سؤال این است که آیا اشخاص کنترلی بر روی دادههای خود از نظر امنیتی دارند؟ در رایانههای شخصی افراد با تنظیم یک گذرواژه و نصب ضدویروس، کنترل کامل بر روی دادههای خود خواهند داشت اما در مورد گوشیهای هوشمند نیز افراد این کنترل را بر روی دادههای حساس و مهم خود دارند؟ آیا میتوانند از اطلاعات خود محافظت کنند؟
استفاده یک میلیون زائر از موبایل در اربعین
به گزارش گرداب، محمد رضا فرنقی زاد اظهار داشت: از ابتدای آذرماه، میزان مکالمات تبادل شده از حدود 900 هزار دقیقه در روز به بیش از سه و نیم میلیون دقیقه در هشتم آذرماه رسیده است و در مجموع حدود 17 میلیون دقیقه در طی این هشت روز مکالمه بین دو کشور تبادل شده است.
وی با بیان این که، در حال حاضر حدود یک میلیون و 100 هزار نفر از زائران ایرانی از شماره های خود استفاده می کنند، ادامه داد: به بیان دیگر، این تعداد از رومینگ استفاده کرده اند که طبیعتاً تراکم زیادی بر شبکه اپراتورهای عراقی ایجاد نموده است.
فرنقی زاد در بخش دیگر سخنان خود با تاکید بر این که در مجموع وضعیت ارتباطات نسبت به سال گذشته بسیار بهتر شده است، خاطر نشان کرد: بدیهی است همانطور که در مسیرهای ترددی ترافیک ایجاد شده است، علیرغم افزایش 10 برابری ظرفیت تبادل ارتباطی دو کشور، باز هم به علت وجود ترافیک در برخی نقاط، ممکن است اختلالاتی در برقراری تماس در داخل خاک عراق وجود داشته باشد که ناشی از عدم وجود زیرساختهای کافی اپراتورهای عراقی است.
واردات هزار تُنی نوتبوک علیرغم افزایش تعرفه گمرکی
چنین تصمیمی از سوی هیات وزیران در پایان سال گذشته که نهایتا منجر به افزایش این تعرفه و ثبت در کتاب مقررات واردات و صادرات سال 94 شد، نگرانی فعالان این بازار را به همراه داشت تا جاییکه آنها صراحتا تأثیر این تصمیم را بر قیمت محصولاتی نظیر نوتبوک، تبلت و لپتاپ دانستند.
هیات وزیران در جلسه 27 اسفند سال 93 با مصوبه خود تعداد طبقات تعرفهای واردات را از 14 به 10 طبقه کاهش داد تا تجارت سهلتری را پیشِ روی تجار ایرانی قرار دهد اما افزایش تعرفه برخی اقلام وارداتی با شعار حمایت از تولید داخلی، موجب شکلگیری نارضایتیهایی شد.
سال گذشته تعرفه کالای نوتبوک از 4 به 10 درصد رسید که این افزایش نرخ به عقیده بسیاری از کارشناسان این حوزه در کنار موضوعاتی نظیر مالیات بر ارزش افزوده، باعث افزایش قیمت این کالا در سطح بازار و به تبع آن افزایش کالاهای قاچاق شد.
حال با توجه به اینکه تعرفه این محصول پنج درصد رشد داشته و به نوعی علیرغم افزایش قیمت نوتبوک، آمار میگوید که طی هفت ماه ابتدای سال 94 بالغ بر یک میلیون کیلوگرم نوتبوک وارد کشور شده است.
ارزش این میزان واردات 1,068,489,885,072 ریال یا به عبارتی 36,799,699 دلار بوده است.
حال با توجه به این میزان تقاضا برای واردات این محصول ضروری و مورد نیاز اغلب خانوارهای ایرانی، وقت آن نرسیده که سیاستِ بازی با تعرفهها را حداقل در این بخش به بوته نقد بگذاریم یا حداقل به دنبال راهی برای کاهش قیمت تمام شده باشیم؟