نقش همگام شدن در ارتباط مؤثر

برای همگام شدن روش های مختلفی وجود دارد. می توانید با روحیه، با زبان بدن و انگاره های سخن وری او(اندازه صحبت، لحن صدا و بلندی و کوتاهی آن و کلمات و عبارات و تصاویری که شخص از آن استفاده می کند) همگام شوید. قانون تنوع راه حل ها را فراموش نکنید. هرچه دامنه درک و رفتار شما وسیع تر باشد، ساده تر می توانید با انواع طرز رفتار دیگران و یا انواع تیپ های شخصتی آنان کنار بیایید.

افراد کسانی را دوست دارند که مانند خود آنها باشند. با کسانی بیشتر معاشرت می کنند که مانند خود آنها هستند و دنیا را مانند خودشان می بینند. و در دوست داشتن یا نداشتن شبیه خود آنها هستند. افراد دوستان خود را از میان کسانی انتخاب می کنند که تحت تأثیر آنان بتوانند ارتباط گرم و صمیمی داشته باشند. به همین دلیل می گوییم .. بقیه مطلب را در ادامه بخوانید.

کد هدایت به بالا



برچسب‌ها: ارتباط همگامیمؤثر

ادامه مطلب
[ یک شنبه 18 مرداد 1394 ] [ 9:55 ] [ عباسعلی مدبر ]
[ ]

رمز تداوم ارتباط

در زیر به نکات مهمی اشاره می نماییم که تأثیر مستقیم در تداوم ارتباط با دیگران دارد.

1 – ادب و احترام را نسبت به مخاطب خود رعایت کنید.

2 – برای  برخورد اول خود برنامه ویژه­ای داشته باشید.

 3 – مراقب رفتارهای عصبی خود باشید.

4 - صادق باشید.

5 – برای آنکه حرفتان تاثیر گذار باشد، مبالغه نکنید.

6 – از ارتباط غیر کلامی غافل نشوید.

7 – به طرف مقابل هم اجازه حرف زدن بدهید.

8 – سعه صدر داشته باشید.

کد هدایت به بالا



برچسب‌ها: تداوم ارتباط سعه صدررمز

ادامه مطلب
[ یک شنبه 18 مرداد 1394 ] [ 9:54 ] [ عباسعلی مدبر ]
[ ]

دوازده نکته برای جذب فرد در هنگام گفت و گو

1- مستقیماً به فرد متکلم نگاه کنید

وقتی با فرد مشغول صحبت هستید، ارتباط بصری مستقیم با او ایجاد کنید. این بارزترین و اصلی­ترین روشی است برای اینکه او بداند در حال گوش دادن به حرف­هایش هستید. هر چه بتوانید ارتباط بصری بهتری برقرار کنید، بیشتر به نظر می­رسد که درگیر موضوع گفت و گو شده­اید و فعالانه گوش می­دهید. اگر مدام یا برای مدت طولانی به جایی دیگر نگاه کنید، به طور حتم باعث خواهد شد که فرد از خود واکنش منفی بروز دهد و پیش خود فکر کند:«من فرد کسل کننده­ای هستم. او تمایلی به شنیدن حرف­هایم ندارد.» یا « او علاقه­ای به من و حرف­هایم ندارد.»

ارتباط بصری ضعیف، هیچ فکر و ذهنیت مثبتی را در هیچ کس ایجاد نخواهد کرد. اگر می­خواهید فرد شما را فردی خوش برخورد و دوست داشتنی بداند، باید هنگام گوش دادن به حرف­های فرد، به خوبی با او ارتباط بصری برقرار کنید. برای این منظور باید با تمرین، تمرکز داشتن بر گفت و گو را یاد بگیرید و استفاده از ارتباط بصری مستقیم را به هنگام گوش دادن، بسط و گسترش دهید. وقتی در هنگام ملاقات با فرد در حال صحبت هستید، مستقیم به چشم­های او نگاه کنید و نه به پیشانی، بینی یا گوش­هایش، فقط به او و حرف­هایش توجه و تمرکز داشته باشید. این امر باعث جذب فرد شده و در او شوق بیشتر برای گفت و گو و ارائه هرچه بیشتر اطلاعات ایجاد می کند.

2- از تصدیق کننده­های کلامی استفاده کنید

در هنگام گفت و گو استفاده از دلگرم کننده­های صوتی برای دلگرم کردن فرد به ادامه صحبت و برقراری یک ارتباط کلامی خوب لازم است. اما اگر آنها را با دلگرم کنندههای کلامی درآمیزید، تأثیری دو چندان برجای خواهید گذاشت. ارتباط بصری، حرکت دادن سریع و دقیق چشم­ها، برگرداندن بدن به طرف او و تکان دادن سر به علامت تأیید، تأثیر بسیار زیادی بر فرد خواهد داشت. اما وقتی قدرت اصوات و کلام مؤثر را نیز به آنها اضافه کنید. تبدیل به یک هم صحبت خوش بیان و کاملاً دوست داشتنی می­شوید.

کد هدایت به بالا



برچسب‌ها: گفت و گو ارتباط جذب نکته

ادامه مطلب
[ یک شنبه 18 مرداد 1394 ] [ 9:52 ] [ عباسعلی مدبر ]
[ ]

نقش همدلی و همدرد در ارتباط مؤثر

 اغلب ما زمانی که با یکدیگر ارتباط برقرار می کنیم همواره افکار، آرزوها ، تمایلات، نگرانیها و ترسهای خود را آشکار می سازیم. بدین جهت نیاز داریم که دیگران اولا درک درستی از ما داشته باشند و ثانیا با ما در زمینه نگرانیها، ترسها و مشکلاتمان همدلی و همدردی کنند. همدردی تلاشی است برای درک و فهم نیاز ذهنی طرف مقابل. برای همدلی باید بتوانیم خود را جای دیگران بگذاریم و از دریچه چشم آنها نگاه و احساس کنیم. در همدلی شما می توانید سخن طرف مقابل را تکرار کنید تا بداند که شما منظور او را دریافته اید. مثال: دوستتان به شما می گوید: هم اتاقی ام اعصاب من را خرد کرده است به هیچ وجه نمی توانم او را تحمل کنم. با استفاده از طرز رفتار همدلانه می توانید به او بگویید: مثل اینکه از دست او خیلی عصبانی هستی، این طور نیست؟

کد هدایت به بالا



برچسب‌ها: همدلی همدردی همراهی

ادامه مطلب
[ یک شنبه 18 مرداد 1394 ] [ 9:51 ] [ عباسعلی مدبر ]
[ ]

نقش اعتماد در روابط میان فردی

عتماد و احساس امنيت پيدا كردن فرد امين و مورد اطمينان چه در روابط نزديك و چه در روابط دور يا رسمي ، كار ساده اي به نظر نمي رسد. انسانها دوست دارند دوستان قابل اعتمادي داشته باشند. دوستاني كه بتوانند در روزهاي سخت زندگي به آنها تكيه كنند. اعتماد و اطمينان دو واژه اي است كه به ظاهر ، ساده مي آيد اما در اصل جاي تعمق بسيار دارد. وقتي به فردي اعتماد مي كنيد و حرف دلتان را مي زنيد و سپس آن را از دهان ديگري مي شنويد ؟ چه احساسي به شما دست مي دهد؟ مطمئناً احساس خوشايندي نيست. شهروندان ما تا چه ميزان به هم اطمينان دارند؟ در يك خانواده ، افراد آن خانواده تا چه حد مورد اعتماد هم هستند؟

کد هدایت به بالا



برچسب‌ها: اعتماد روابط ارتباط افراد

ادامه مطلب
[ یک شنبه 18 مرداد 1394 ] [ 9:50 ] [ عباسعلی مدبر ]
[ ]

قواعد برقراری ارتباط با نوجوانان و جوانان

 

قواعد برقراری ارتباط با نوجوانان و جوانانارتباط رکن اصلی ایجاد حسن تفاهم و یا سوءتفاهم است. فرایند اشاعه و تبادل اندیشه و افکار و عقاید و احساسات و تاثیر و هدایت و کنترل و تغییر رفتار و یادگیری انسانهاست که در این راستا بیشتر باید به هدف، نیاز، علاقه، رغبت، توانمندی اطرافیان اندیشید. به عنوان یک پیام دهنده، که اگر ارتباط با زمینه های قبلی فراگیرنده سنخیت نداشته باشد، انتقال منفی صورت گرفته و آب در هاون کوبیدن است و اتلاف وقت. ارتباط یعنی برقراری مناسبات و تعامل بین دو طرف از طریق تحریک احساس و ادراک او. ارتباط یعنی مبادله حقایق و وقایع و عقاید بین پیام دهنده و گیرنده پیام است، اگر ارتباط صحیح و منطقی برقرار شود، پیام گیرنده پویا می شود، نه جزم اندیش که پویائی در فرد احساس نیاز به آموختن عارض می کند. یعنی:
▪ نیاز
▪ ایجاد چالش
▪ کسب موفقیت
▪ رفتار هدف گرا
▪ انگیزش یافتن.

کد هدایت به بالا



برچسب‌ها: ارتباط قواعد نوجوانان رابطه

ادامه مطلب
[ یک شنبه 18 مرداد 1394 ] [ 9:48 ] [ عباسعلی مدبر ]
[ ]

موشک ضد تانک "M۷۹ Osa" را چه کسی به داعش می‌دهد؟+ تصاویر

خبرگزاری تسنیم: تروریست‌های تفکیری داعش که از موشک‌های "M ۷۹ Osa" در یگان‌های خود استفاده می‌کنند این موشک‌ها را از طریقی بدست آورده‌اند که به نظر می رسد عربستان یا ترکیه یا حتی ایالات متحده آمریکا در انتقال لجستیکی این سلاح بی‌تقصیر نبودند.

به گزارش گروه "رسانه‌ها" خبرگزاری تسنیم، نیروهای امنیتی در عراق در استان "صلاح‌الدین" و جنوب پایتخت به سلاح‌هایی دست یافتند که به موشک ضد تانک با عنوان "M 79 Osa" معروف شده است.
 

موشک ضد تانک

کد هدایت به بالا



برچسب‌ها: سلاح داعش موشک

ادامه مطلب
[ یک شنبه 18 مرداد 1394 ] [ 9:46 ] [ عباسعلی مدبر ]
[ ]

چگونه انتقاد کنیم

همه ما در برخورد و ارتباط با دیگران گاهی به مواردی برخورد می‌کنیم که دوست داریم نظرمان را درباره نوع رفتار، پوشش یا هر موضوع دیگری درخصوص خود آنها بیان کنیم؛ ولی تا به حال چند بار این کار را کرده‌اید و بعد پشیمان شده‌اید یا طرف مقابل را آزرده ‌خاطر کرده‌اید؟ در این هنگام با خود فکر کرده‌اید که آیا درست بود که موضوع را با او در میان گذاشتم؟ آیا این مکان و زمان، موقعیت و زمان مناسبی برای طرح این موضوع بود؟ در واقع هدف من از بیان این موارد چه بود و... ؟ ما بارها توسط دیگران ارزیابی می‌شویم و خودمان نیز رفتار دیگران را ارزیابی می‌کنیم. بعضی از این ارزشیابی‌ها جنبه تشویقی و بعضی دیگر هم جنبه منتقدانه دارند. انتقاد از دیگران درصورتی که درست و هوشمندانه انجام شود می‌تواند بسیار مفید باشد اما اگر بجا و خوب بیان نشود هم می‌تواند ناراحت‌کننده و آزاردهنده باشد. وقتی قصد دارید موردی را به کسی تذکر دهید یا از او انتقاد کنید بهتر است درنظر داشته باشید ضمن تأکید بر نقاط قوت فرد، موارد ضعف او را هم خاطرنشان کنیم. بدین‌ترتیب شاید بتوانیم بیشتر به او کمک کنیم، ضمن اینکه او را هم آزرده‌خاطر نخواهیم کرد.

کد هدایت به بالا



برچسب‌ها: ارتباط انتقاد تفکر

ادامه مطلب
[ یک شنبه 18 مرداد 1394 ] [ 9:45 ] [ عباسعلی مدبر ]
[ ]

نقش صداقت و اعتماد در روابط

صداقت احساسی
آیـا مـی تـوانـید با همسرتان در مورد احساساتتان صحبت
کـنید؟ اگر عصبانی یا ناراحت باشید، آیا فکر می کنید باید
آن را از همسرتان پنهان کنید؟یکی از ویژگیهای رابطه های
پـردوام ایـن است کـه دو طــرف بتوانند در مورد احساسات
خـود صـحبت کــــنند، و حتی در مواقع ناراحتی هم در این
رابطه صادق باشند.
اولینقدم اعلام و بازگویی آن احساسات برای خودتان است. بسیار شایع است که افراداحساسات ناراحت خود را به راه های مطمئن و امن بکشانند—به خاطر مشکلاتکاری، در خانه مدام عصبانی شوند، و یا به خاطر عدم تامین و نا امنی درگذشته، به خاطر هیچ عصبانی شوند و یا حسادت کنند.

می توانیدمهارت بیان احساسات را با کلماتی اینچنینی توسعه دهید: "به خاطر ترافیکخسته شده ام"، "از ترفیعی که در اداره گرفتم بسیار خوشحال هستم" و...اینبه احساسات برمی گردد، نه به افکار شما. ممکن است در فکرتان بپرسید که چراترافیک اینقدر سنگین است، اما احساسات از درون شما بیرون می آید. احساساتبه خودی خود، خوب یا بد نیستند.

کد هدایت به بالا



برچسب‌ها: صداقتارتباط تعامل

ادامه مطلب
[ یک شنبه 18 مرداد 1394 ] [ 9:43 ] [ عباسعلی مدبر ]
[ ]

رمز تداوم ارتباط

در زیر به نکات مهمی اشاره می نماییم که تأثیر مستقیم در تداوم ارتباط با دیگران دارد.

1 – ادب و احترام را نسبت به مخاطب خود رعایت کنید.

2 – برای  برخورد اول خود برنامه ویژه­ای داشته باشید.

 3 – مراقب رفتارهای عصبی خود باشید.

4 - صادق باشید.

5 – برای آنکه حرفتان تاثیر گذار باشد، مبالغه نکنید.

6 – از ارتباط غیر کلامی غافل نشوید.

7 – به طرف مقابل هم اجازه حرف زدن بدهید.

8 – سعه صدر داشته باشید.

کد هدایت به بالا



برچسب‌ها: گفت و گو, نگاه, ارتباط, مؤثر, رمز

ادامه مطلب
[ شنبه 27 تير 1394 ] [ 12:54 ] [ عباسعلی مدبر ]
[ ]
صفحه قبل 1 ... 152 153 154 155 156 ... 161 صفحه بعد